Szabadfogás

Van ez a Szabadfogás című műsor a Hír TV-ben, melynek láttam nagyjából minden adását az utóbbi fél évben.

Gyakorlatilag nézhetetlen lenne, ha nem lenne benne Puzsér is szinte minden adásban.

A leggyakoribb szereplőket illetően a kép vicces.

Vannak ott többnyire hülyeségeket beszélő, de kétségtelenül hiteles személyek. Konok Péter ilyen, ő olyan ballib, aki egyben baloldali is akar lenni, s ez skizofréniát okoz nála. Amolyan TGM-féle. De van valami, ami nem vitatható el tőle: a hitelessége.

Wahorn leszar mindent. Vele picit elfogult vagyok, mert zenészként kedveltem. De tény: valamiféle alternatív ballib univerzumban él.

A legrosszabbak a jobbikos orientációjú szereplők: Pörzse és Gulyás. Róluk egyszerűen sugárzik a sűrű sötét butaság, Pörzse pluszban még egy kellemetlen seggnyaló is. Már nyilasnak se volt egy emberi alkat, kinyilasodása óta se változott semmi.

A ferencistaeretnek Lukácsi meg szép lány. Más jót nem lehet mondani róla.

Puzsér persze a műsor csillaga, gyakorlatlag az egyetlen, aki képes az orránál messzebb látni (bár azért Konok is félig-meddig képes erre), még sokszor a következtetései is jók, de mégse érti a nagy egészet. Mindenesetre az egyetlen, aki képes gondolkodni független módon.

Csintalan meg a demagógia mestere, látszik rajta, saját maga se hisz abban, amit mond. Az a típusú művelt ember, aki direkt hülyének tetteti magát, mert azt hiszi, így jobban tudja manipulálni a lenézett aljanépet.

A többi szereplő jelentéktelen alak, őket ki is hagyom.

Ezen a héten már nem nézem a műsort, eddig is csak a választás miatt volt érdekes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten