Soros aknamunkája

Jó hír a világ népeinek, hogy a filantlopós gazemberek fogvacogatva rettegnek a népek tengerétől. Ez van, az összeharácsolt milliárdok nem bírnak a nép öklével.

Amikor gonosz alakok elkezdenek halandzsázni, látszólag engedményeket tenni, azt csak azt jelenti: érzik saját gyengeségüket.

A nyugati ember görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz, míg a keleti ember szabadságszeretőbb. A liberalizmus előrehaladottabb nyugaton, s az embereket már egyenzubbonyba bújtatta. Ennek ellenére a folyamatok nem a liberalizmus érdekeit szolgálják.

De ez az oka annak, hogy keleten sokkal gyorsabban ismerték fel a liberális rend tarthatatlanságát, mint nyugaton. S a Soros-féle gazembereknek is sokkal kevesebben dőlnek be keleten.

Közben vicc a magyar parlament. A Párbeszéd nevű fantompárt képviselője, Szabó Tímea eddig nem tűnt olyan ostobának, mint ahogy most bizonyította ezt minden kétséget kizáróan. Azt mondja, csak olyan ember lehessen magyar miniszterelnök, aki sose volt Soros-ösztöndíjas. S nem veszi észre, hogy ezzel saját maga ellen érvel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség