Vasfüggöny ereszkedett Európára

Vasfüggöny ereszkedett Európára. Mint 1946-ban, de ez egy másik vasfüggöny.

Fal ereszkedett Európára, mely húzódik az Odera Balti-tengeri torkolatától Triesztig, az Erkölcs Vasfüggönye ez a hatalmas fal. E vonaltól keletre vannak Közép- és Kelet-Európa államainak összes fővárosai — többek közt Varsó, Berlin, Prága, Budapest, Belgrád, Bukarest és Szófia - ahol a brüsszeli befolyás csekély, ezek a nemzetek még szabadon dönthetnek sorsukról. Míg a vonaltól nyugatra perverz, liberális, emberellenes körök zsarnokoskodnak az embereken, filantlopós gazemberek és globálkulákok szipolyoznak. Majdnem minden esetben itt szakértői bankárkormányok vagy az oligarchák pártjai uralkodnak. Nyugaton immár sehol sincs igazi demokrácia. S most ezek az erők arra törekszenek, hogy megszerezzék a totális ellenőrzést az egész kontinens felett. De nem fog menni, mert a büszke keleti népek élet-halál harcot folytatnak a nyugati agresszió ellen.

A függönytől nyugatra a homokos perverzió hívei tapsvihar körében vonulnak, míg keletre csak kis csoportokban, félve  a népharagtól.

 

Megjegyzések

  1. A fentieket a külföldi ismerőseim is megerősítik.

    VálaszTörlés
  2. Fehéroroszország, mint free speech? :) Mármint szabad országban, szabad ember azt mond, amit szabad? :) Én már tudtam az eszem a hetvenes években is és mintha ugyanezt a második ábrát lengették volna akkor is nekünk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség