Nyílt levél a ballib demagógiának

Válasz egy vicces cikkre.

Kedves ballib megmondóemberek!

Nem lettünk átverve.

Valóban késő lesz, mármint a liberóknak. Imádott liberális demokráciájuknak lassan az egész kontinensen befellegzik.

Orbán meddig lesz hatalmon? Valószínűleg még legalább 2026-ig. A kérdés azonban nem ez, hanem az: amikor Orbán már nem lesz ME, a ti pártjaitok legyenek addigra kívül a parlamenten, esély nélkül a hatalomra.

Nem vagyunk vesztesek. Nem csak pénzben mérhető a siker.

A nemzeti tőke növekedésének pedig örülünk. Minden általuk "ellopott" forint erősíti az ország gazdasági szuverenitását.

Német autógyárak összeszerelő üzemeinek alulfizetett rabszolgái vagyunk? Atya Isten, miféle orbánista komcsifasiszta szöveg ez? Eddig úgy tudtuk, mindent oda kell adni a nyugati tőkének, mert a magyar állam rossz gazda, s a magyar munkás bére meg legyen alacsony, mert nem termelékeny! Mi változott azóta?

Ami világos: rátok SOSE fogunk szavazni. Ki akarná vissza az 1990-2010 közti liberális görénykurzust, benne a merjünkkicsineklenni, az idegenszéppel, s a többi baromsággal. Szóval ezután is nem rátok, hanem Magyarországra fogunk szavazni, hiába is tomboltok.

Üdvözlettel:

a csendes többség

Megjegyzések

  1. Csendes többség???
    Engedd meg, kérlek, hogy kikacagjalak!
    Ha-ha!
    A fideszesek szerintem se nem csendesek, se nem többség.
    Másrészt a franc sem akarja, hogy bármelyik korábbi kormány újra hatalomra kerüljön.
    Az elmúlt 30 év magyar parlamenti képviselőinek és/vagy kormányzati tisztségviselőinek nagy részét (természetesen tisztelet a kivételnek) életfogytiglani kényszermunkára kellene ítélni. Ennyi földmunkással fél év alatt megépülhetne egy kétszer hatsávos autópálya Mélykút és Mélykút között.

    VálaszTörlés
  2. Nem a fideszesekről van szó, ők kevesen vannak, bár még mindig többen, mint a ballibek.

    Arról van szó, hogy a pártfüggetlen többség 90 %-a nem akar liberális elnyomást.

    Életfogytiglani a liberális demokrácia építéséért? Túl nagy büntetés lenne.

    VálaszTörlés
  3. A fidóták is mennek majd a lecsóba a balibbantakkal együtt. Nemsoká el lesznek zavarva a picsába, van remény emberek, a puliszka is felrobbant egyszer...

    VálaszTörlés
  4. Szerintem semmilyen elnyomást nem akarnak, se liberálisat, se fideszeset.
    Ha a demokráciát építették volna, akkor nem lenne semmi gond. De pont hogy akadályozták a kifejlődését.

    VálaszTörlés
  5. Így igaz, a liberalizmus akadályozza a demokráciát. De a nép eleve nem demokráciát akart, hanme osztrák életszínvonalat.

    VálaszTörlés
  6. Pont ezért akadályozzák és akadályozták a demokrácia kifejlődését,

    hogy a nép csak gumicsontokkal foglalkozzon és ne tanuljon meg gondolkodni, illetve megmaradjon az államtól való függőségi viszony.
    Mindenki szeretne olyan sikeres lenni, mint pl Egerszegi Krisztina, de azt a munkát elvégezni és azokat az áldozatokat meghozni, amiket ő megtett, arra már senki sem hajlandó.
    Erre mondta egy sikeres ismerősöm, hogy a sikernek nem titka van, hanem ára (természetesen nem, és elsősorban nem pénzbeni). Ha az ember hajlandó megfizetni az árát, akkor sikeres lesz.
    De az emberek elvannak az állaim emlőin lógva, és nem is akarnak onnan lejönni, mert az kényelmetlen, legalábbis ezt hiszik, és ezt a hiedelmet tartja fenn a mindenkori hatalom.

    VálaszTörlés
  7. Ursus_Carpaticus_Siculus2018. augusztus 15. 6:25

    Hidd el, a puliszka (az "ősi román") sosem robban! Ha úgy is tűnik néha, hogy igen (pl. '89 dec.), akkor is kiderül késöbb, nem volt az robbanás csak diverzió...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten