Vége a kampánynak


Most hogy vége a kampánynak és az összefogdosásnak, a ballib tábor lazább részei, a ballib tábor marginálisai ismét szabadnak érzik magukat, s alaposan meg is kezdték saját táboruk fősodrának kritizálását. Néha meglepően anyagok születnek.





Három ilyen média van, melyet érdemes nézni manapság. A balos szocdem Új Egyenlőség, a sztálinista kommunista Eszmélet, s egy újabb média, az újkommunista Tett.





A Tett merész leleplezést közöl saját értelmiségéről. Magyarországon a professzionális-menedzseri osztály - erről szól a cikk - szinte teljességében ultraliberális, így a ballibekre szavaz. S sose szavazna valódi baloldali pártra, számáre a valódi baloldal bunkók, mucsaiak, antiszemiták, fasiszták gyülekezete. Ezért a cikk által felvetett kérdés Magyarországon eleve tárgytalan.





Az Új Egyenlőség még merészebb. A "közbeszélgetés" három fő pontja:





  • a magyarországi baloldal nem baloldali, hanem liberális,
  • a nemzetközi gazdasági hatalmi elit emberei 3-szor nagyobb arányban található meg a "baloldalon", mint a "jobboldalon",
  • bár a Fidesz se szakított a "neoliberális" kurzussal, azt mégis sikeresen újratárgyalta az ország érdekében a nemzetközi tényezőkkel.




Kiváncsi vagyok, mikor fogja "kideríteni" róluk valamelyik ballib megmondóember, hogy Zorbán pénzeli őket.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség