Fekete autó


A ballib álomvilágban beköszöntött a Rákosi-terror: embereket a diktatúra pribékjei kegyetlenül elhurcolnak, majd bestiális módon kihallgatják őket 2-3 órán keresztül, aztán... hazaengedik őket.





Ez ám a diktatúra! Közismert, hogy demokráciákban a rendőrség nem nyomoz, hanem egyetlen feladata egész nap mosolyogni, s vak embereket átsegíteni a zebrán.









De komolyra fordítva a szót, engem egy mondatért nyomtak fel a liberálisok. S a rendőrség nyomozott, ki is hallgattak. Kihallgattak a rendőrségén! Kb. 3 órámba telt, s persze "rabosítottak", ez része a folyamatnak.





A mondat egyébként ez volt: nem volt "meleg" holokauszt.





Ez a ballib provokátor miért nem vállalja fel magát? Hisz állítólag nagyon bátor... Ráadásul nála már a rendőrség megállapította, hogy nincs meg bűncselekmény alapos gyanúja, míg nálam a rendőrség továbbította az ügyemet az ügyészségre, s csak pár hónap után határozott úgy az ügyész, hogy az ügy alkalmatlan bíróságra továbbításra, vádemelésre.





Az én mondatom, gondolom, a legnagyobb probléma volt akkoriban, a mai ballib logika szerint. Megint ez a nevezetes kettős mérce.





Szerencsére az ügy annyira nevetséges, hogy még a legvadabb ballib médiák is csak egy-egy kötelező cikket írtak róla, majd ejtették a DK-s provokátor "bácsit".





*





Ügyem teljes anyaga egyébként itt olvasható.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten