A pedofilbotrány


A kis magyar pedofilbotrány. Magyar diplomata pedofilnek bizonyult, bár ő maga nem akciózott, csak tiltott képanyagokat gyűjtött, részt véve a sok pedofil önsegélyező hálózat valamelyikében.





Aki ismer pedofil embereket, az jól tudja, a pedofilek nagy többsége saját magát betegnek tekinti, ezért sose jutna eszébe vágyait kiélni. S bár sajnos ma már létezik pedofil lobbi is, az százszor kisebb nagyságú pl. a homokos lobbinál.





A vágyait kiélő pedók nagy többsége meg csak úgy teszi, ahogy ez a volt magyar diplomata, passzívan, azaz képeket, videókat gyűjt.





A törvény - helyesen - büntetni rendeli ezt a passzív kiélést is. Ugyanaz a logika, mint a kábítószer megítélése: maga a birtoklás is bűncselekmény.





S persze mindkét oldal marhaságokat mond. Pedig a téma teljesen alkalmatlan politikai harcra.





S ismétlem amit sokszor mondtam: a pedofilvadászat korunk boszorkányüldözése. A valóságban minden ezredik ember pedofil, azok 90 %-a nem aktív, s mégis a liberális médiák úgy tesznek, mintha minden sarkon átlag 3-4 pedofil állna.





Most még olyan emberek is beleálltak a divatba, akik egyébként igyekeznek nem együtt haladni a mindenkori hisztériával, lásd erre Puzsér rendkívül demagóg szövegét. Gyakorlatilag felesége marhaságát követi. Kb. azt mondja ez a divat: a pedofília legyen bűncselekmény, s minden pedót akasszunk fel, de legalábbis kasztráljuk őket, persze altatás és fájdalomcsillapítás nélkül. S nem veszik észre, hogy mindez egy abszurd boszorkányüldözés.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten