Biden aggódik


A hónap vicce: Biden elnök aggódik a Klub Rádió miatt. Próbálom elképzelni, s sehogy se megy. Röhej.





Egyébként: ha én a Fidesz illetékese lennék, mindent megtennék, hogy a Klub Rádió ismét frekvenciát kapjon. Ugyanis aligha van olyan média még, mely ennyire segítené a Fidesz kampányát, mint a Klub Rádió.





A Klub Rádió lényege: a ballib törzstábor folyamatos heccelése, hergelése, a fő közömség a kommentekben minden fideszest felakasztani akaró gyurcsányista kisnyugdíjas. Ez olyan szinten ellenszenves azonban mindenki más számára, hogy még a Fideszt nem különösebben kedvelő semleges szavazókat is elgondolkoztatja, nem kellene-e mégis inkább a Fideszre szavazni.





A csúcsműsor persze Bolgár Gyuri bácsi beszélgetős adása. Egy időben minden nap hallgattam, azóta csak időnként, mert már nem adott semmi újat, de máig mindig hatalmas élmény belehallgatni. Bolgár bácsi ugyanis abszolút profi keménykötésű liberális szakember a megmondológiában: mézes, békes hangon úgy képes hergelni, hogy sose lehessen megfogni őt. Sose mond semmi konkrétumot, mindig csak sejtet, de olyan hanghordozással, hogy a reakció halálbiztos. Nagyon-nagyon ritkán veszti el önuralmát, de akkor is képes magát türtőztetni.





Szóval nem csak budapesti frekvenciát kellene adni a Klub Rádiónak, hanem több regionálisat is. Feltételként szabnám, hogy ezentúl Bolgár bácsi műsora napi 5 órán át menjen.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség