A női tényező


A női szerep nagyon fontos, s az állítólag elnyomott nők mindig hatalmas hatást gyakorolnak partnerükre.





Évek óta figyelem Puzsér Róbert tevékenységét. S alapvetően pozitívan ítélem meg. Schiffer András mögött talán ő a kettes számú ellenzéki megmondóember, aki úgy ellenzéki, hogy közben a ballib kurzussal is szemben áll. Legalábbis ez így volt, míg Puzsér meg nem házasodott.





Amióta ugyanis van felesége - egy volt momentumos vezető az illető -, Puzsér egyre jobban hátrál be a ballib térfélre. Egyre nagyobb marhaságokat mond, egyre jobban simul be a Gyurcsányné által vezetett ballibaista fővonalhoz. Persze, még most is a ballibaizmus szélén van, kibeszélve a táborból, de a mozgás iránya egyértelmű.









Most már odajutott, hogy - ballib szokás szerint - minden ellenvéleményt hangoztató embert trollnak nevez.





Pedig Puzsér eddig pont azzal tűnt ki, hogy képes volt az ellenvélemények logikáját megérteni, s nem azokat en bloc szalonképtelennek minősítve egyszerűen lerázni magáról. Mert ez a helyes módszer: megérteni az ellenvéleményt, majd aztán elutasítani. A megértés és az egyetértés ugyanis - a ballib hiedelmek ellenére - nem ugyanaz. Én pl. tökéletesen el tudom magyarázni a liberális gondolkodás belső logikáját, alapjait, pedig semmiben se értek egyet a liberális gondolkodással.





Az ok pedig nyilvánvaló, csak meg kell nézni Puzsérné YT-csatornáját: sznobkodás, szánalmas közhelyek, vicceskedés, szégyenletes baromságok.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség