Ballib mitológia


Az utóbbi napokban sokat olvastam ballib agymenéseket a rendszerváltozás előtörténetéről. Így igyekszem összegezni.





*





Tehát, valamikor a 70-es évek végén és a 80-as évek elején a komcsik rosszabb fele megérezte, hogy vége a kommunizmusnak, így elkezdtek felkészülni pokoli tervekkel a rendszerváltásra.





Az egyik kulcsszereplő az erdélyi cigány születésű idősebb Orbán volt, aki gyakorlatilag egész Fejér megye legendás és hírhedt agit-prop kiskirályaként tartotta rettegésben a környéket. Fiát, a még kamasz Viktort azonnal kiszemelte mind a KGB, mind az MSZMP rosszabbik vezetése. A fiatal Viktor rendkívül alkalmas személy volt, mert egyrészt fanatikus kommunista volt, másrészt rendkívül törtető, egocentrikus személyiség, így előtérbe tolható, de egyben kézben tartható volt.





Miközben a MSZMP reformköreiben és a KISZ-ben gyülekeztek a demokraták, akik a NATO-ért és az EU-ért küzdöttek már akkor, rendkívül bátran, mert életük veszélyben forgott a KGB miatt. Ekkor Viktor azt a pokoli megbízatást kapta Moszkvából KGB-től és az MSZMP retrográd, neosztálinista erőitől, hogy alapítsa meg a Fideszt. Ezzel két cél is el lett érve: egyrészt így Viktor besúgóként beférkőzhetett a nemeslelkű Soros György és a demokratikus ellenzék legbelsőbb köreibe, másrészt kiképző iskolát biztosított a fiatal sztálinistáknak.





Míg az igazi ellenállás rettegett, addig Orbán és társai szabadon álellenzékieskedtek. Egyrészt megvédte őket a KGB, másrészt a sötét sztálinista Pozsgay, harmadrészt meg Stumpf apósa. Még a világ legokosabb emberét, Soros Györgyöt is sikeresen átverte Orbán, aki pénzt adott neki!





Orbán folyamatosan napi kapcsolatban állt a KGB moszkai központjával, pl. onnan elsőként tudta meg a szovjet kivonulást, így gond nélkül követelhette Nagy Imre temetésén a már rég eldöntött szovjet csapatkivonást.





Orbán legközelebbi embere a 6 nemzedék óta komcsi Kövér László - a nagyapja Kun Béla legjobb haverja volt -, aki a 80-as évek végén az MSZMP KB titkos politológiai intézetének volt az egyik főembere.





Teltek-múltak. Aztán évekig rejtette Orbán valódi szándékait, de 2010-ben kibújt a szög a zsákból: a KGB utasítására Orbán kikiáltotta a diktatúrát, melyben immár 11 éve rettegünk és szenvedünk.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten