A legidegesítőbb FB-ismerősök

A Facebook manapság kikerülhetetlen.

Mindenki más-más módon használja a FB-ot. Az én módszerem a "barátokra" pl. az, hogy mindenkit visszajelölök, aki engem bejelölt. S nagyon ritkán törlök bárkit is, egész majdnem 10 éve FB-pályafutásom alatt - 2008-ban csatlakoztam - összesen 3 embert töröltem, köztük 2 ex-SZDSZ-es profi politikust, de őket is csak gusztustalan, intoleráns, megalázó stílusuk miatt.

Változtam ugyanis számtalanszor életemben, de van 2 dolog, melyet sose bírtam elviselni: ez az aljasság és az igazságtalanság, ez ügyben sose változtattam meg nézeteimet. Akinél ezek bármelyikét tapasztalom, szándékossággal egybekötve, az nálam kizáró ok bármire is.

Szóval jöjjenek a legidegesítőbb FB-baráttípusok!



A legkisebb rossz az ökörségeket posztoló ember. Pl. megoszt valami álbudhista bölcsességet Jézus képével, a háttérben egy macskával. Vagy lánclevél terjesztésére buzdít. Esetleg mlm-piramisjátékot hirdet.

Valamivel idegesítőbb a hamis híreket terjesztő megszállott. A fő gond vele: a hír annyira hamis, hogy 5 másodperc gondolkodás elegendő lenne ennek felismerésére, ő mégse szánt erre ennyi időt se. Még az amerikai elnökválasztás előtt egy ismerősöm megírta, hogy Clinton visszalépett a választásoktól. Kivételesen válaszoltam neki, hogy ez hülyeség, s felhívtam figyelmét, egyetlen média se igazolja vissza az állítást. Erre ő azt válaszolta, hogy még titkolják a médiák, de hamarosan nyilvános lesz, s furcsa, hogy én a liberálisokat támogatom. Ebben maradtunk...

A legidegesítőbb a hatalomhoz dörgölőző típus. Nem, nem a politikai hatalomhoz, hanem a valódihoz. Ő az, aki elsőként csinál szivárványos képet, ha terrortámadás zajlik, üdvözli, hogy Ausztráliában lesz egynemű "házasság", követeli Trump lemondását, tiltakozik Putyin ellen, stb.

Megjegyzések

  1. hamis híreket terjesztő: orosz propaganda minden mennyiségben by bircaszar
    hatalomhoz dörgölőző: fidesz és Putyin seggnyalás by bircaszar
    ökörségeket posztoló: úgy általánosságban bircaszar

    Ez mi, ha nem öngól?

    VálaszTörlés
  2. Hol itt az öngól? Mi sose terjesztünk hamis propagandát. A BircaHang Média az Jó és az Igazság elkötelezett propagandistája.

    VálaszTörlés
  3. Emlékszem még amikor a maláj gép lelövésénél szó szerint az orosz hazugságot szajkóztad. Azóta persze bizonyítékok is vannak, hogy hazugság volt. Meg amikor a Momentum lustaságáról posztolgattál, ennél elég csak az aláírás sikerességével bizonyítani, hogy hazudtál. És ez csak kettő a sok közül.

    VálaszTörlés
  4. Azóta kiderült: ez az orosz "hazugság" az igazság... nem furcsa?

    A Momentum aláírásgyűjtése meg nem tényközlés volt, hanem jóslat.

    VálaszTörlés
  5. Az a furcsa, hogy az összes bizonyíték ellenére még mindig a hazugságot szajkózod.

    A sikeresség lehetett jóslat, a kijelentésed hogy lusták, az viszont nem jóslat volt.

    VálaszTörlés
  6. A bizonyítékok az orosz verziót támasztották alá...

    VálaszTörlés
  7. Kevés helyen láttam aláírásgyűjtő pultot, ebből következtettem erre, pedig éppen a csúcsidőszakban voltam Bp-en.

    VálaszTörlés
  8. Tehát mélyelemezted a helyzetet. Majdnem sikerült is. De nem.

    VálaszTörlés
  9. Valóban nem, de a jelenről sem kéne hazudozni. Vagy legalább bocsánatot kérni érte. Mert nem, nem voltak lusták.

    VálaszTörlés
  10. Báttya ezzel csak egy a probléma, hogy nem.

    Who do investigators blame?
    The plane crashed in rebel-held eastern Ukraine at the height of the conflict between government troops and pro-Russian separatists.
    The Dutch report commissioned three separate investigations - from Dutch, Russian and Ukrainian bodies - to look at where the missile launcher could have been located. It said the missile could have been fired from an area of about 320 sq km in the east of Ukraine.
    The JIT and the government in Ukraine say the missile was brought from Russia and launched from the rebel-held part of Ukraine.
    In June 2016, JIT published a photo of a large Russian-made Buk missile component found at the crash site.
    In its September report, JIT used witness testimony, intercepted phone calls, photographs and satellite imagery showing scorched land to pinpoint the launch site on high ground at Pervomaiskyi, near Snizhne, in territory held by pro-Russian separatists in eastern Ukraine.
    It said it had been able to track the course of the missile trailer from Russia to the launch site and immediately back into Russian territory following the downing of the plane.
    As for the identities of the perpetrators, the JIT has identified a "long list" of 100 possible suspects. It is continuing its work, including trying to identify the perpetrators' chain of command, and has appealed for witnesses to come forward - saying those who co-operate could face lower jail terms or immunity from criminal liability themselves.

    A cikket a bbc-rôl szedtem lényegében arról szól, hogy egy orosz tipúsú rakétával, orosz típusú indítóról (BUK) Ukrajna határától 370 km-re tehetô kb az indításnak a helye szóval 2 lehetôség van vagy az oroszok vagy az általuk kiképzett szeparatisták lôték le a gépet

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten