Feminista hőzöngés

A Golden Globe nevű amerikai rosszfilmfesztiválon feminista hőbörgés volt idén.

A résztvevők gyalázták  a családot, éljenezést a drogozást, azaz tipikus liberális hepening volt.

Még az álbaloldali Jámbor András - aki annyira retteg a szabad véleménynyilvánítástól, hogy százával tiltja ki a hozzászólókat honlapjáról - is észrevette  az esemény álságos oldalát. Lesz is ebből bajod még, András, te szemét áldozathibáztató!

A háttérhatalmisták nem elégedettek. A gyerekek megrontása homokos-pedofil oktatással már sínen van, növekszik a terror a keresztény homofóbok ellen, de sajnos még mindig nők a nők, s férfiak a férfiak. Ez tűrhetetlen fasizmus, s tenni kell ellene valamit. E harc része a Golden Globe tömeges drogozásos hisztizés.

A lassan kifulladó metoo hisztizésbe új erőt kell fecskendezni, erre jó alkalmak az ehhez hasonló tömegkulturális összejövetelek.

Magyarországon a Hollywoodból vezényelt akció csúfos véget ért, Schilling Árpád genderguru csúnyán megbukott, már saját elvtársai is ásítanak rajta. Fene tudja miért, már csak pár fideszes média segíti jelenleg ezt az őrületet: tipikus eset, amikor a rövidtávú pártérdek felülírja a sziklaszilárd elveket. Na, pont ezért utálom az összes magyar pártot, nekem csak kisebb és nagyobb rossz van köztük, de jó egy se.



 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten