Nők

A nők elemzésének alapja a bokájuk.

Most röviden erről.

Sokan mellt néznek, mások fenéket, mások az egész alkatot, egyesek az arcot. Mindez persze mind hasznos lehet bizonyos elemzésekhez, de a legpontosabb személyrajzot a boka vizsgálata adja. Ráadásul ez az a rész, amit idegen nőkön is gond nélkül el lehet végezni, a lelepleződés kockázata nélkül.

Bokatípusok.

  1. Könyvelő lány típus. Butácska, de kedves. Jellemzően nem szép, nem is csúnya. Jól főz, süt.

  2. Fodrászos lány típus. Kifejezetten okos, de nem használja ki képességeit, azaz jellemzően csak kevés területen művelt.

  3. Titkárnő típus. Okos, de elméleti ember. A legtöbbször gyerektelen élete végéig.

  4. Nagymama típus. Átlagosnál okosabb, gyakorlatias típus. Fiatalon szép, de 35 évesen már öreg. Fiatalon nőiesen öltözködik, de 40 év körül ezt teljesen abbahagyja. Szinte mindig kövér lesz 35 év felett.

  5. Menedszer típus. Kérlelhetetlen, agresszív. A férfiakat vagy eleve utálja vagy szolgáknak tekinti. Még fiatalon se fiatalos kinézetű, de idősen se igazán idős, azaz örök középkorú típus.

  6. A focis lány. Kőkemény, agresszív típus. Az átlagnál csúnyább.

  7. A háztartásbeli. Életunt típus, belül mélyen agresszív, amit azonban ritkán él ki. Ezek között a legtöbb az öngyilkosság.

  8. Könyvtáros lány típus. Okos, de hajlamos a szélsőségekre mindenben. Lassan öregedő típus. A konyhában ne keresd, viszont férfiagya van, így képes bármiről mélyen beszélgetni.

  9. Leszbikus típus. Ha esetleg nem is homoszexuális, akkor is jellemzően férfias kinézetű. Jellemzően barátságos természetű, de bosszúálló, ha bárkit ellenségnek hisz.

  10. Tanárnő típus. Rendkívül buta, de jó a memóriája. Gyűlöli a világot.

  11. Manöken lány. Száraz, ízetlen típus. Átlagos szépségű, a nemi jegyei minimálisak (jellemzően deszkamell), de a társadalmi hatások miatt sokan imádják.

  12. Kosaras lány. Hasonló a focis lányhoz, de lágyabb jellem.


Nyilván ezek ideáltípusok, mint az asztrológiában. Kevés nőre igaz 100 %-ban az adott típus, de minden nőre igaz alapszinten a tipológiája.

Megjegyzések

  1. Hát ez fasza vót!
    Te aztán tudsz valamit!
    "Valóban nagy tudós vagy idegen"

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség