2018 műbotrányai

Csak  a választásokig vettem számba. Azaz 2018 első harmada.



Időrendi sorrendben.

A Fidesz támogatást gyűjt. Mintha a közösségi gyűjtés valamiféle védett ballib recept lenne.

Milo. Amerikai homokos újjobbos aktivista állítólag pedofil, mert azt mondta, ami az USA-ban tilos ugyan, de Magyarországon nem az: homoszexuális szex 14 éves korban. Ezek szerint a magyar jog engedi a pedofil szexet?

Pap politizál Hódmezővásárhelyen. A politizálás része a pap tevékenységének, hiszen fontos utat mutatni a hívőknek. A ballib műfelháborodottak sose háborodnak fel azon, hogy pl. a metodista pap Iványi kampányol a ballibeknek.

Menekültek titkos befogadása. Annyira "titkos", hogy rajta volt a Bevándorlási Hivatal honlapján.

Horthy-mise. A dögunalmas antiszemita kártya ismételt elővétele ötszázadik alkalommal. Személyesen Horthyt rossz politikusnak tartom, de miért ne mondhatna érte bárki is misét?

Oktatás és egészségügy. Mindkettő azonos szinten 1990 óta, a Fidesz se nem javított, se nem rontott.

Orosz álveszély. A nyugat egyszerűen nem képes feldolgozni, hogy a liberális jelöltek Oroszországban esélytelenek, plusz haragszanak a keresztény szellemiségű új orosz rendre, ennyi az egész. Ezzel az állammal barátságban kell lenni.

Korrupció. Ásítás, a korruptak más korruptak ellen hazudnak.

Kósa kamu 1300 millárdja. Ez legalább eredeti ötlet volt, valahogy üdébb. Persze attól még ökörség.

Semjén vadászik. A végén még Szarvisisztán megtámadja Magyarországot! Én egyébként nem igazán értem mi jó van a vadászatban, dehát valószínűleg nem Semjén az első ember a svéd történelemben, aki befizetett egy vadásztúrára.

Megjegyzések

  1. A szokásos módon elferdítetted ezeket a híreket, hogy a Fideszt jobb színben tüntesd fel. Remélem azért mind a 10 olvasód átlát ezen aljas trükkön.

    "Semjén befizetett egy vadásztúrára". Nem Semjén fizette. Ez pedig korrupcióra utal.

    "Kósa ügy". Pontosan, ökörség. Minden jel szerint aláírt egy közjegyző által hitelesített ökörséget. És ez az ember ül a parlamentben? A kétfarkús csirkének több értelme lenne ott mint a Kósa nevű ökörnek.

    "Korrupció. Ásítás": Nem a te pénzedet lopják, így könnyen ásítgatsz. Én is leszarom hogy a bolgárok mennyit lopnak ki a zsebedből.

    "Orosz álveszély". Már nyugati országok területén vetnek be idegmérget. Ez szerinted álveszély?

    "Oktatás és egészségügy" Oktatáson statisztikailag kimutathatóan rontottak. Az egészségüggyel kapcsolatban kivételesen igazat írtál: a 90-es évek szintjén van. 8 éve kevés volt ahhoz hogy bármit javítsanak? Meg se próbálták, bár valszeg jobb is így.

    "Menekültek befogadása": segget csináltak a szájukból. Hazudtak. Nem titkosságon van a hangsúly, hanem hogy megtörtént.

    VálaszTörlés
  2. 1. Semjén ügy: Majdnem jól mondod, utalhat. CSAK utalhat, de nem bizonyít.
    2. Kósa ügy: Kósa kilépése az ügyből éppen azt bizonyította, hogy időben rájött. A véleményed a tiéd, de egyáltalán nem biztos, hogy te látod jól, kinek van helye az országgyűlésben.
    3. Korrupció: Szelektív a memóriád, max 8 év... Pláne, ha a Hornék közmű eladásait vizsgálnánk!
    4. Oroszok: Csak annyit mondok, 9/11. Azt se biztos azok csinálták, akikre mondják. Éppen ma kérték az oroszok az ENSZ bizt. tanácsának összehívását.
    5. Oktatás: de facto hazugság a romlás, pedagógusok vesznek körbe, a tapasztalatok nem rosszabbak általában. Az egészségügyben pedig van egy nagyon erős ellenlobby, és megy a pénzelszarás. Ja, azért fel lett újítva egy csomó eü intézmény, vannak új eszközök, nem pedig "ágyszámcsökkentés".
    6. Befogadás: A rosszindulat mondatja veled, pedig te is tudod, hogy volt és van menekültügyi eljárás, aminek lehet befogadás a vége. Segget te csináltál....

    VálaszTörlés
  3. Eddig tartott míg megküldték a pártszékházból a választ? 80 milliárdos propagandabüdzséből kicsit gyorsabb reakcióra számítottam.

    1. Majdnem sikerült a feltételes móddal megvédened Semjént. De a helyzet az, hogy megsértette a 2011. évi CXCIX törvényt, amit a korrupció ellen hoztak létre. Mégsem vizsgálja senki... És ez nem változtat azon a tényen sem, hogy birca hazugsággal próbálta elferdíteni a botrány lényegét.
    2. A botrány kirobbanása után pont időben volt, hogy rájöjjön... Meggyőztél, ez valóban bizonyítja, hogy az éles eszének köszönhetően a parlamentbe való. Gyorsan át is jelentkezek a körzetébe hogy rá szavazhassak.
    3. Eredeti ez a másra mutogatás. De sajnos nálam nem működik ez az "ő is lopott, én is hadd lopjak tízszer annyit" érv. Még akkor sem működne az ujjal mutogatás, ha ez a közműügy ki lenne vizsgálva és el lennének számoltatva a felelősök. De nincsenek...
    4. Ja, kérték az összehívást, akkor már nem is ők tették... Megnyugodtam.
    5. Mondhatnám, hogy hazudsz, de jóindulatúan annyit mondok hogy nem reprezentatív minta alapján készült a felmérésed. A körülötted lévő állítólagos pedagógusok állítólagos véleményével szemben a nemzetközi felmérések sajnos mást mutatnak:
    https://uploads.disquscdn.com/images/8ca72e979bcd7bdfd0b333118a71b7718842287a17c23e372b7a754f64e38161.png

    A pénzelszarás mégis kinek a sara? Tettek bármit ellene az elmúlt 8 év alatt? Az egészségügy minőségének nem az ágyszám a mércéje. És nem is a ráköltött pénz.
    6. Nem én költöttem el 50 milliárdot, hogy kiplakátoljam a STOP migránsokat, megvédjük a hazát és állítsuk meg Brüsszelt.

    "te is tudod"? Csak nem álnéven kommentelsz, birca? Ezek a gyenge és hazug érvek már annyira cikik, hogy a nickedet se mered hozzáadni?

    VálaszTörlés
  4. Igyekeztem nem személyeskedve megfogalmazni az ellenvéleményem. Ha az voltam, bocsánatot kérek!
    Továbbra is azt érzem, nem elég erősek az érveid, sőt.
    És nincs "párbeszéd" közöttünk. Miattad.
    Élj boldogul!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Bolgár életszínvonal 2020