Örülnek a gyilkosok

A mélyen ateista ír nép megszavazta önkéntesen az abortuszt.

Várható volt, hiszen pár éve megszavazták az egyneműek álházasságát is, ezzel szétzúzva a család és a házasság intézményét.

A rossz mindig rossz, de rosszabb, ha a csürke önként csinálja.

A mai, teljesen eltorzorzult liberális csürheértékrend már csak ilyen: egyhetes gyász a baleset okán meghalt szurikátáért, de sátáni vigyorral és melldöngetve emberek gyilkolása.

Nyilván van elvi politika és reálpolitika. A reálpolitika fontos, nem mehetünk fejnek a falnak, mégha igazunk is van. De ne hazudjuk akkor ezt elvi politikának, ha lehet.

Ezért utálom pl. a magyar KDNP nevű fantompártot. Magukat elvi alapúnak hazudják, miközben színtiszta reálpolitikát folytatnak. Sose semmit nem tettek a magyarországi ultraliberális abortuszszabályok ellen, csak mert a többség abortuszpárti. Pedig aki elvi alapon politizál, az akkor is kiáll a jó mellett, ha senki más nem ért vele egyet.

De itt csak egy kis párt állított ki magáról elégtelen bizonyítványt. Míg az ír nép esetében még ez a felmentő körülmény sincs. Mocskos gazemberek vagytok, ír csürhe!

Megjegyzések

  1. "mélyen ateista ír nép": az ír nép még mindig az egyik legvallásosabb az EUban.Mit mondanál akkor a valóban mélyen ateista magyar népről? A pedofilbotrányok persze ott is megtették hatásukat, az egyháztól elég durván elfordultak.

    "megszavazták az egyneműek álházasságát is": Nyugodtan nevezd nevén: ez törvényszerint egyenrangú házasság, semmi ál nincs benne. Elég szar emberi jellemre vall, ha te attól érzed magad jobban, hogy valakinek kevesebb joga van nálad. Írországban már kiálltak az egyenlőségért.

    "melldöngetve emberek gyilkolása": Nem érzed magad képmutatónak, mikor a kivégzés mellett kardoskodsz, legyilkolnád a dealereket, de az életképtelen magzatok eltávolítását az anya védelme érdekében gyilkosságnak hívod? Még így is az ír az egyik legszigorúbb abortusztörvény.

    VálaszTörlés
  2. Az írek évek óta a Sátán szolgálatába szegődtek.

    -pénzhajhászás
    -melegházasság önként, többséggel
    -nagypénteken kocsmázás
    -abortusz önként, többséggel.

    Azért lassan a katolikus egyház bűnein is túl lehetne lépni, és nem átcsapni a másik oldalra. Ja bocs, már késő.

    VálaszTörlés
  3. A kivégzés büntetés. A csecsemők mit követtek el?

    VálaszTörlés
  4. Veszélyezteti az anya életét

    VálaszTörlés
  5. Minden terhesség és szülés potenciálisan veszélyes. Aki retteg ettől, az nem lesz terhes.

    VálaszTörlés
  6. Ha lehet, ne használjuk az ölést korrekciós eszközként.

    VálaszTörlés
  7. Ha lehet ne használjuk az ölés szót egy életképtelen magzat eltávolítására.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség