Összefogást!


A magyar ellenzéki helyzet olyan buta módon alakul, hogy ez már szinte paródia.





Első lépés. Megalakul egy új párt, mely kimondja, most már aztán bukni fog a csúnya Zorbán, mert az ország teljes csődben van, minden 10 kisdiákból átlag 11 éhesen zuhan ki a padból, az ország lakosságának 99,9 %-a nyomorog, már kitántorgott 2 millió ember mosogatni Londonba, a magyar kórházakban nagyobb a halálozási arány, mint az auschwitzi haláltáborban volt, nincs szólásszabdság, továbbá Mészáros vagyona már 5 trillió euró, viszont a meglévő ellenzék is törlendő, mert Zorbán megvette őket, ill. ingyen hülyék és alkalmatlanok, vagy felelősek Zorbán diktatúrájáért.





Alternatíva: nem párt alakul, hanem civil mozgalom, mely radikális rendszerváltást akar, bár sose mondja meg, mi is lenne az új rendszer. Egyetlen pont tudható meg az új rendszerről: benne Zorbán börtönben lesz.





Második lépés. Az összes ballib média dicshimnuszokat zeng az új szervezetről, a ballibekhez közeli közvéleménykutatások kimutatják, hogy már most eléri az 5 %-os küszöböt az új párt, különösen a fiatalok körében népszerű. Az új párt vezetői naponta 10 interjút adnak.





Harmadik lépés. Az új párthoz csatlakozik a korábbi hónapok messiásaiból is pár ember, azok, akik már alapítottak ugyanilyen új pártokat, ugyanazokkal a szövegekkel, de már csak egy FB-oldal maradt belőlük - kudarcuk oka természeteseen egyedül az, hogy a "pártállam" lakájmédiái lekaraktergyilkolták őket. De most már aztán retteghet Zorbán, hiszen immár egyesültek a független civilek!





Negyedik lépés. Az első adandó alkalommal gigatüntetést szervez az új párt. Pl. Zorbán fasiszta kormányzata megváltoztatja a kutyaházak szabványát, ami nyilván tűrhetetlen, s az utolsó csepp a pohárban. Kimegyünk a Parlament elé, sőt ott leszünk akár hetekig is, míg meg nem bukik a diktatúra! A tüntetésen megjelenik 200 ember, nagyobb részük olyan nyugdíjas, akinek eleve bérlete van már minden tüntire, közülük 195 szépen hazamegy az esemény után.





Ötödik lépés. Összevesznek egymással az új mozgalom hívei, egymásról megállapítják, hogy Zorbán beépített ügynökei.





Hatodik lépés. A megmaradt hívek 3 részre oszlanak. Az egyik rész kitart az új mozgalom mellett. A másik rész alapít egy mégújabb, most már aztán tényleg igazi mozgalmat. A harmadik rész meg beolvad valamelyik régóta létező ballib pártba.





Hetedik lépés. A legközelebbi választás alkalmából mindegyik fenti frakció kibékül egymással, sőt azokkal a ballib szervezetekkel is, melyeket eddig nemkívánatosnak mondtak, majd "összefogás, összefogás!" kiáltásokkal együtt csúnyán el is buknak a választáson.





Ezután jön ismét az első lépés, a ciklus ismét indul.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség