Médiahányások


Ezen a héten a HVG ultraliberális hetilap 2 figyelemre méltó cikket is közölt. Mindkettő egy-egy hépróbás ballib megmondóembertől.





Az egyiket már említettem FB-profilunkon, ez Bérparázó-Kovács Imre magyarellenes, fajgyűlölő cikke, mely levezeti, csak azért nem teljes csőd a magyar nép, mert időnként betelepülnek okos idegenek a mongolidióta magyarok közé, s bár amint integrálódnak, rájuk is hat a súlyos magyarkór, de szerencsére van pár év betelepülésük és elmagyarosodásuk közt, mely alatt felvirágoztatják az országot. Ha mindez nem lenne, már minden szétesett volna. Időnként persze születnek nagy magyarok - gondolom Bér-Parázó itt Sorosra és Gyurcsányra gondol -, de azokra a buta, alsórendű magyar nem hallgat, helyette inkább krumplit és zsíroskenyeret majszolva lop, meg gyűlölködik kint a mezőn.





Bérparázó-Kovács gyakorlatilag továbbviszi cikkében Akosh Kertes kanadai blogger pár évvel ezelőtti veretes magyarellenes gondolatait, s amit még Kertes nem mert leírni, azt Parázó bátran kimondja most.





Az a jó az ilyen cikkekben, hogy megmutatja, a ballib agytröszt cseppet sem tanul és semmit se képes felejteni, ma is visszavágyik a 90-es évek ballib szellemi diktatúrába, s őszintén vall minden akkori ostoba dogmát. A teljes mű itt élvezhető.





A másik cikk fontosabb, s tanulság arra, miért nem szabad meggondolatlan ötleteket felvetni. A KDNP szeretné korlátozni a telejósos átveréseket, de ez a téma nem egyszerű. Ezért is nem szabad egyszerűen kezelni. A csaló ugyanis ügyes. Hiába tiltjuk meg a kuruzslást, azaz a gyógyítást diplomához (hagyományos egyetemi orvoslás, pszichológia, vagy termászetgyógyászat) kötjük, a vallásszabadság érvével simán lehet szellemi útmutatás címszó alatt folytatni, s ha még ezt is egyházakra korlátoznánk, akkor is lehetne sima tanácsadásként eladni. Én amellett vagyok, hogy nagyobb a kár, ha mindezt korlátozzuk, szóval a jósos csalás szerintem az az ár, amit meg kell fizetni a lelkiismereti szabadságért.





A cikk érvelése természetesen ateista baromság, abból is a legsötétebb. Logikáját véghezvíve ugyanis a normál orvosi hivatást is be kellene tiltani, hiszen az se tudományos, mert nincsenek 100 %-os bizonyítékai. Sőt mindezt tovább víve, a természettudomány is tiltandó, hiszen képtelen saját maga alapjait bizonyítani független módon.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség