Brüsszel


Jó hírek Brüsszelből.





Megválasztottak a Bizottság elnökének egy súlytalan, harmadrangú liberális politikust. Bónuszként erősen gyenge a legitimitása, éppenhogy megválasztották.





Szóval most majd 5 évig aktát fog tologatni, néha mond pár demagóg beszédet, nem beleszólva a nagyok dolgába.





A legjobb hír nem Timmermans, hanem Weber bukása. Egy vezető politikus, aki hónapokig kampányolt, komoly antipopulista programja is volt. Megválasztása adott volna neki egy erős plusz legitimációt, azaz komolyabb hatalmat is.





Emberileg is persze nyertünk. Weber egy gerinctelen, karrierista rongy volt. A komikusabb pillanata kampányának az volt, amikor Budapestre látogatva, ott zsidónak álcázva magát tett hűségesküt Sorosnak. Ezt csúnyán elszámolta. Még a liberálisok is része is rosszul volt ettől a hazug produkciótól, mert ezzel gyakorlatilag zsidózott egy hatalmasat, amit egy németnek különösen nem szoktak megbocsátani az igazi zsidók. Ursi viszont legalább egy egyszerű, őszinte teremtés, aki tisztában van saját képességeivel, s nem is tervez semmit, esetleg majd csak új irodabútort rendel a szobájába.





Szóval a liberális EU züllése megy tovább minden szabály szerint.





Ez nagyszerű hír a kisemberek számára.





Vicces látni közben a magyar ballib médiák és megmondóemberek vergődését. Úgy tűnik, csak az 24.hu-nál kaptak igazságrohamot, nyíltan leírják: ez bizony a liberálisok veresége.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség