A gyalázkodás joga


Van egy túlmozgásos gyurcsányista a FB-on, másodállásban homoklobbi aktivista, akinek van egy álmacskás oldala (Erzsi macska).





Én természetesen eleve ki vagyok tiltva, de egy jó ismerősöm, akit nem tiltottak (talán mert ritkán kommentel) beszólt az oldal urának, majd elküldte nekem mi lett az eredmény.





Szóval a gyurcsányista gyűlölködő nem bírt magával, s a legnagyobb magyar ünnepen igyekezett gúnyt űzni egy ,magyat nemzeti jelképből. Íme:









Most tessék elképzelni, ha ezt mondjuk a Homokbüszkeség jelkéoével, vagy mondjuk az amerikai néger rasszista Afroamerikai Történelmi Hónap kapcsán tette volna meg, esetleg az egyébként nem létező Roma Holokauszt kapcsán. Nem, nem ellenséges hozzászólást, csak egy hasonló humort, vicceskedést engedett volna meg magának. (Direkt nem írtam zsidó példát,. a zsidókat ugyanis éppen szabadon lehet gyalázni a Facebook-on, így döntött a Facebook öngyűlülő zsidó tulaja.)





Na mi lett volna? De így szabad, sőt az a hibás, aki ezen felháborodik.





Ismerősöm alig 1 órával később tiltást kapott, íme:









Van egy rossz hírem: az ilyen gyalázkodó emberek ellen az egyetlen gyógymód az erőszak. A rendes ember ugyanis nem gyalázkodik, mert tudja, nem rendes cselekedet A nem-rendes embert pedig csak veréssel lehet megtanítani ugyanerre: lassan rájön, nem érdemes gyalázkodni, mert súlyos, fájdalmas sérülések érhetik. S ez segít.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség