Senki se idegen


Számomra közelebbi a segélyvadász iszlám migráns, mint az elhülyült nyugati liberális mintapolgár. Bevallom: az előbbieknek drukkolok. Sőt, szerintem az egyetlen békés megoldás a nyugat számára, ha még több migráns jön, s iszlám államok alakulnak a mai ateista, homokpedofil, liberális szörnyállamok helyén.





Az iszlámmal ugyanis még együtt lehet élni, a tomboló liberalizmussal képtelenség.





Csak egy példa a nyugat romlottságára és hazugságára Én a legjobban éppen a migrációval kapcsolatos nyugati fősodrú álláspont változására emlékszem: s erre egy átlagmagyar nem emlékezhet, mert a magyarokat így sose diszkriminálták. A 90-es években a nyugati államok hogyan bántak a kelet-európaiakkal (a magyarokat, cseheket, szlovákokat, szlovéneket, lengyeleket nem számítva). Vízumhoz kb. 100 papír kellett, hónapokig kellett várni, sorban állni, stb., s jöttek a folyamatos kitiltások, tömeges elutasítások..





Pl. a németek elől jártak ebben, s a spanyolok is. Ma mindkét állam nagy "befogadó".





2015-ben meg ugyanez a szemét liberális banda arról beszélt: még csak kérdezni se szabad a "menekülteket", mert mindenkit be kell mindenhová engedni, s eleve elavult fogalom az országhatár, s nincs olyan, hogy "idegen".





Érdekes, annak idején az ukrán, orosz, szerb, albán, bolgár, stb. emberek esetében meg nem ez a volt a nóta.... akkor még a követségeken is fegyveres őrök voltak.





Nem személyes harag beszél belőlem, minket SZEMÉLYESEN ez sose érintett, hiszen magyar papírjaink is vannak, azaz a privilegizáltak közé tartoztunk, de láttuk mindezt évekig.





S ugyanazok a nyugatiak akkor ugyanazzal a határozottsággal, lenézéssel, minden ellenvéleményt nem tűrő hangnemben mondták akkor mindezt, most meg az ellenkezőjét.





Ezért mondom: nekem szimpatikusabb egy iszlamista pénzéhes segélyvadász, mint egy nyugati szivárványtoleráns átlagpolgár. Az előbbi legalább nem csinál segget saját szájából.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség