A mély döbbenete


A magyar ballib internetnek pár mély bugyra van, most kiderült kik a legelvadultabbak, legmélyebbek. Nos az eredmény (ábécé sorrendben): Erzsi Macska, Huppa, Kolozsváros. Sose hittem volna, hogy a egyébként gyomorforgató Örülünk Vincent vagy a még undorítóbb Nyugati Fény nem fog bekerülni, de tény: nem kerültek be, sőt még az Amerikai Magyar Népszava blog is szimplán csak elmebeteg, de saját magához képest semmi újat nem produkál, pl. azzal semmiképpen se vádolható az egyébként beszámíthatatlan Bartus, hogy tapsolna a járványnak. S a meggyődésesen magyarellenes Határátkelő blog is csak a szokásos szintjét hozza, hogy "magyar fújj, nyugat jó".





Hatalmas a düh a bloggerek és még inkább a kommentelők között az említett, elvadulásban érmes blogok között.





Erzsi Macska név alatt egy fanatikus DK-s aktivista rejlik, Homonnay Gergely, aki annyira DK-s, hogy hozzá képest valószínűleg még Gyurcsány is enyhén fideszes. Ezzel mindent elmondtam róla. Terve ugyanaz, mint egy amerikai neonáci szervezeté: fertőzötteket agitálni, hogy menjenek zsidók közé, csak "Erzsi" nem zsidókat, hanem fideszeseket akar betegíteni.





A Huppát egy Török Mónika nevű ultraballib blogger alapította, az illető másfél éve öngyilkos lett a Fidesz újabb választási győzelme miatt, ebből is látható, erősen labilis egyéniség. Viszont valamit alá kell húzni: Mónika kiállt vitázni bárkivel, bátor ember volt, nem rejtőzött cenzori pajzs mögé. Hülyeségeket beszélt folyamatosan, de abszolút hitelesen, őszintén. Követői sokkal rosszabbak nála: gyáva szarok. Mostanában gyűlöletet okádnak, drukkolva a vírusnak.





Az én személyesen kedvencem persze a Kolozsváros, az egyik főember ott egy ordító hattyú, vicces srác, plusz van pár erdélyi magyar, aki szeretne román lenni, de most nem csak róluk van szó. Valami Vogon nevű ember éppen leírja: mennyire bízott, hogy a járvány elsöpri Orbánt, mert a - ballib fantáziák szerint - afrikai szintű magyar egészségügy összeomlik. De jött az idióta EU, milliárdokat adott Orbánnak az egészségügyre, ezt a pénzt pertsze mind ellopták Orbán "oligarchái", de valahogy mégis maradt belőle, így most a magyar egészségügy mégse omlik össze. Közben pedig Orbán bevezeti ismét a fasiszta diktatúrát, mindent betilt, majd belekezd a nyugdíjasok kiirtásába. S a genetikailag selejtes magyar nép midezt nem veszi észre, sőt megdicséri Orbánt a járvány kezelése miatt. S emiatt most zokog minden demokrata (ez alatt értve a Kolozs-Szaros szerzőit és a törzskommentelőket), nem marad más, mint mind a 100 igaz demokratának összefogni, harcolni Mordorral, s sajnos sokáig nem süt ki Soros gazda ragyogó Napja...





Szeretném megjegyezni, mindez nem egy paródia, hanem egy valódi cikk. A kommentek szintje hasonló. Megjelenik régi kedvencem is, Forradalmár Zoli, akit még Hontalan Andris is kitiltott a HVG kommentszekciójából.





Komolyan mondom: ha ezek az emberek nem léteznének, a Fidesz kampánystábjának kellene őket kitalálnia. Náluk jobb agitáció a Fidesz mellett ugyanis nem létezik.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség