A szektavezér beszédet mond


Felér egy ballibisztikai tanulmánnyal az egyes pici ballib szekták tevékenységének figyelése. Már mondtam, személyes kedvencem a Kolozszaros kb. 100-fős kommentszekciója. De ők bevallottan csak egy blog végülis.









Az aktivisták közül a kedvencem legtöbb ideig egy Tuareg nevű ex-fideszes politikus volt, aki annyira ballib lett, hogy már Gyurcsányt is lefasisztázta. Sajnos Tuareg abbahagyta. Pedig egy időben 4 héten keresztül kint üdült a Kossuth téren egy sátorban. De mára visszament a munka rögös világába, s csak havi 1-2 alkalommal mond erősen unalmas beszédeket a Facebookon. Le is csökkent táborának száma a korábbi pár tízezerről pár ezerre. (Persze a tízezres szám netes hívőt jelöl, nem valódit, mert amikor párszor valódi tüntetést szervezett Tuareg, oda 100 embert se tudott összetrombitálni.)





Áttértem tehát Juhász Söpredék Zoli agrárspekulánsra, akinek tábora lassan, de biztosan közelít a 100 ezer főhöz. Zolika stílusa valahol egy újprotestáns szekta papja és egy mlm-piramis beszervező embere között van. Írtam már róla is többször.





Legutóbbi teljesítménye, hogy programot ad népének (persze a 100 ezer főből kb. 1 % a tényleges fanatikus követő), itt megnézhető, míg Zolika nem törli, ugyanis rossz szokása, hogy időnként törli saját korábbi anyagait, amikor ébben nyűgös a hangulata.





Zoli mindenestre intelligensebb Tuaregnél, ez tény, hiszen pl. megértette, nem lehet forradalmat végrehajtani. S mindig óvatosan, nehogy megsértsen bármilyen jogszabályt. Helyette agyatlan rajongói mondják ki mindezt.





Amit kifejezetten élvezek: Zoli éjjel-nappal szidja SAJÁT híveit, mindentudó haragos messiásként viselkedve, a lelkes hívek meg kérik "még, szidj minket még, mester!".


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség