Bombára


Pogátsa Zoltán egyik hobbija időnként megtrollkodni az ATV-t, s általában Bombera Krisztina a célpont, az ATV kiemelten buta szőke libája (nem mert minden ATV-s szőke liba buta, pl. Krug Emília egyáltalán nem buta).





A módszer: az általános orbánozós légkörben Pogátsa hirtelen bedobja, hogy "ebben igaza van Orbánnak", majd cáfolja valamelyik ballib tabut. Ilyenkor Krisztina szemei kiszélesednek, néz össze-vissza, majd szinte könyörög, tessék orbánozni megint, mert ezzel a szöveggel nem tud mit kezdeni. Ilyenkor az 50-hez közelítő Krisztina gyámoltalan kislánnyá válik, mint aki épp rendesen játszik szép ruhájában a játszótéren, majd megjelenik egy bajkeverő kisfiú, aki elkezd csúnyán beszélni: a szüleit nem akarja hívni, mert ezzel még jobban megalázná magát, de alig bírja visszatartani a sírást a "szabálytalan" viselkedés miatt.





Nem is írtam volna erről, de a napokban ismét megismétlődött.






https://www.youtube.com/watch?v=LFabt2kl2cs
amikor Pogátsa elmondja, Magyarország több pénzt ad a nyugatnak, mint amennyit kap onnan




Ez 2 és fél éve volt. De most júliusban megint bejött, immár halmozottan. Hatalmas élvezeti érték, figyelem!






https://www.youtube.com/watch?v=0aIpEm9h0o0
az alacsony forint mítoszának cáfolása




Itt Krisztina többször is igyekszik visszatéríteni Pogátsát a normál, szabványos orbánozás medrébe, de az nem hagyja magát, mindig visszatér a saját "szabálytalan" mondandójához. A vége felé már azt hittem: Krisztina mindjárt zokogva kirohan a stúdióból.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten