A kényszeres aláírók


A magyar ballib agytröszt kedves tevékenysége, hogy nyílt leveleket szerkesztenek, melyeket aztán a kiválasztottak kötelezően alá is írnak. A célja ennek egy: megfélemlíteni minden ellenvéleményt, hiszen aki esetleg mer ellentmondani, az ki van zárva a nagy budapesti liberális szalonból, márpedig aki onnan ki van zárva, az a legjobb esetben is bunkó sarlatán, rosszabb esetben pedig egyenesen nyilas keretlegény.





Most megint aktivizálódtak, persze megint a józan ész ellenében, mert Bagdy Emőke pszichológus elmondta azt, amit eleve mindenki tudott: hogy káros, ha kisgyerekeket szexszel és devianciával traktálnak, ezt egyébként a legvadabb libbantak se gondolják másképp, csak ők úgy tesznek, mintha nem gondolnák így.





Mert nem tudok elképzelni egy neves liberálist se, aki a saját gyerekének, unokájának ténylegesen is deviáns magatartást mosdató "meséket" adna a kezébe. Ez valami olyasmi, mint a gettócigányság iskolai felzárkóztatása és a "szegregáció" elleni harc: szóban minden liberális fel van háborodva, de magánszemélyként a saját gyerekét, unokáját egy se járatja gettócigányoktól terhelt iskolába.





A ballibbant kényszeres aláírók közül sokak neve most nem szerepel az aláírók között, de ennek egyetlen oka, hogy legtöbbjüknek nincs pszichológus oklevele. Így most sajnálkozva hiányolnunk kell pl. P. Szűcs Julianna, Kálmán László, Kulka János, Vásárhelyi Mária, Nádasdy Ádám, Mihancsik Zsófia, Ungváry Rudolf, Tamás Gáspár Miklós, Lángh Júlia, Donáth László, Bojtár Endre, Bolgár György, Bauer Tamás, Arató András, Iványi Gábor - kihagytam valakit a neves, minden marhaságot aláírók közül - nevét.





Mert most nem az "értelmiség krémje" írt alá, hanem a "szakemberek". Persze szakembernek csak az számít, aki mindenben egyetért az egyébként teljesen tudománytalan szivárványgenderizmus marhaságaival. Azt ugyanis mindig ők mondják mi, ki szakember és ki nem az.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Idegenellenesség