A könyvdarálás


A könyv nem szent tárgy, hanem egy anyagi külső, melyet tartalma minősít. Mindig utáltam a könyvbarátokat, mert az a tapasztalatom, hogy ez jellemzően a könyv külsejének az abszurd fetisizálása.





Szóval Dúró Dóra kapcsán érvénytelen az az álláspont, hogy könyvdarálása barbárság.





Valójában sose kedveltem a Dórát, még kevésbé a férjét, de ezúttal le a kalappal előttük, ez bizony bátor, keresztény tett volt.





A homoklobbi tehetetlen Kelet-Európában, a lakosság nagy többsége homofób, még azok között is többségi a homofób álláspont, akik egyébként liberális, nyugatmajmoló eszmék hívei. S még a nyíltan homoklobbista nézetű emberek zöme is csak távolról támogatja gyermekmegrontó kiadványok adását gyerekeknek, ők se adnának ilyet saját gyereküknek, unokájuknak. A helyzet tehát kétségbeejtő Soros és bűntársai számára.





Az egyetlen gyenge pont a gyerekek világa. Ha valahogy sikerül már az óvodákban perverzitásra nevelni a gyerekeket, akkor talán, egy nemzedék elrontása után, képesek leszek a nagyurak, a globálkulákság a család, a házasság, a normalitás ellen fordítani Kelet-Európa lakosságát.





Ez a célja az ilyen "könyveknek". Egyébként már évekkel ezelőtt megírtam ezt paródiában, íme.





A két további tipikus homoklobbista érv:





  • ez nem homokosságra nevel, hanem toleranciára,
  • senki lesz homokos, mert a homokosságról olvas, lám a gyerek nem lette kisvakond, mert a kisvakondról olvasott.




Az előbbi érv teljesen hamis. Hiszen a a liberálisok se akarnak toleranciát mindenben, pl. ők se akarnak mondjuk nácizmus, pedofília, szadizmus, s még száz további dolog iránt, s még kevésbé szeretnék erre nevelni a gyerekeket. (Most kihagynám azt a kérdést, hogy valójában a perverz mesekönyv terjesztői nem toleranciát, hanem egyenesen elfogadást szeretnének.)





Szóval a kérdés nem a tolerancia maga, hanem az: minek a toleranciája. Ezek után az igazi kérdés: helyes-e kisgyerekeknek homokosságról tanítani? Nos, erről kellene beszélni, mert az a valódi kérdés. Magyarországon a nagy többség szerint (s a ballib szavazók többsége szerint is) ez egyszerűen nem gyereknek való téma.





Ami pedig a másik érvet illeti, az szimpla csúsztatás, hiszen senki se mondta, hogy bárki is homokos lenne egy könyv hatására.





íme ez a könyv valódi célja

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Idegenellenesség