Pornóhatalom?


A Partizán megpróbálja elemezni a pornót. Persze ismét sikertelenül: álmarxista, újbalosnak hazudott liberalizmussal nem is lehetséges ez.





Az elemzés lényege kb. az, hogy nagyot csökkent az életszínvonal Magyarországon a rendszerváltozás után, s a nők még jobban áldozatai voltak ennek, ezért aztán a magyar nőkből tömegesen pornószínésznő lett.





Röhejes marhaság. Először is, én azért elég sok magyar nőt ismertem akkor is, s - csoda! - egy se lett közülük pornószínésznő, pedig volt aki munkanélküli lett akkoriban.





Mi is a valóság? Az, hogy a prostitúció - mert ennek része a pornó is - mindig sokkal könnyebb megélhetést biztosít, mint a rendes munka, így aki hajlamos erre, az akkor is ezt fogja választani, ha nem esett le életszínvonala.





S miért lett olyan sok pornós Magyarországon a 90-es években? Mert akkoriban a liberálisok a nők szabad önrendelkezéséről harsogtak, meg "szexmunkásokról". Úgy volt az egész beállítva, hogy mindez végülis semmi különös, csak egy munka a sok közül.





Egyébként Kelet-Európában Magyarország nem a fő pornóhatalom, az első helyen messze Csehország áll. Magyarország talán a második helyezett.





Az egész Partizán-műsort egyetlen dolog miatt érdems megnézni: a Hajdú Péteres rész miatt - ez 18:20-nál kezdődik. Jól bemutatja ez: mennyire hamis a bulvárvilág. Amikor az egyébként is undorítóan nyálas Hajdú Péter úgy tesz, mintha valóban vonzaná őt a nála kb. 25 évvel idősebb Cicciolina, de annyira rossz színész Hajdú, hogy azonnal látszik rajta: a valóságban undorodik.









Egyébként az adás tömény marhaság. Gyöngyszeme a csikló és a kapitalizmus viszonyáról való fantáziálás. Nyilván Gulyás Marci mint homokos nem rendelkezik saját tapasztalattal e téten, dehát biztos akadnak azért nem-homokos haverjai, akiket megkérdezhetett volna...


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kényszeres aláírók

Cenzorok a neten